Om B & C

bc_salon_01

Blandt de majestætiske lindetræer på Frederiksberg Allé finder du den nyåbnede salon BERENDTSEN & CHRISTENSEN. Selvom salonen er ny og fin, er det de rutinerede og  ikoniske frisører Pernille Berendtsen og Benny Christensen, der byder velkommen. Når du lægger lokkerne i Pernille og Bennys hænder, er der mange års kreativ erfaring bag.

”Vi giver os god tid til at lytte, inden vi klipper, og når vi har dig i vores stol, er vores fokus på dig og kun dig,” fortæller Pernille og Benny.

Du finder BERENDTSEN & CHRISTENSEN på Frederiksberg Allé 45, 1820 Frederiksberg C, hvor du kan nemt og gratis parkere lige uden for døren eller i umiddelbar nærhed.

Om Benny

bc_benny_02

Bennys velrenommerede saksehånd er ikke kommet sovende til anerkendelsen. Udover en del aktive år på den københavnske frisørscene har han klippet hårkunst i både London, Las Vegas, Hollywood og Spanien. Der er stjernestøv over Bennys klipninger, og det ses. Efter en lille time i hans hænder danser de bløde lokker igen.

Benny er i salonen
  • Mandag og tirsdag: 10 – 18
  • Torsdag og fredag: 10 – 18
  • Eller efter aftale

Bestil tid hos Benny på telefon 27 89 38 21.

Pssst … Vidste du, at det er Benny, som vi kan takke for at bringe Redken ind på det danske marked?

Om Pernille

Pernille har mere end 20 års erfaring som frisør netop på Frederiksberg. Knalddygtig og fyldt med energi, samt en hel masse gode ideer til netop dit hår.

Pernille er i salonen
  • Tirsdag – fredag: 10 – 18
  • Lørdag i lige uger: 9 – 15
  • Eller efter aftale

Bestil tid hos Pernille på telefon 22 93 95 75.

bc_bord